Sikkens

Autowave MM

Vannbasert basefarge med utmerket dekkevne, meget bra fargeoverensstemmelse og er enkel å påføre. Gir optimal dekk, metallic kontroll og sprøyteegenskaper. Takket være den unike vannfortynnbare bindingsmiddelteknologien er den lett å påføre og tørker raskt. Sikkens Autowave krever dessuten færre strøk- Du sparer både påføringstid og materialer. Skal anvendes sammen med en spesifisert Sikkens klarlakk for å sikre mot ytre omgivelser.

Sikkens Autowave liten

   

Autoclear LV Superior

Proffesjonell klarlakk til alle reparasjon og påføringsoppgaver

To-komponent VOC-samsvarende klarlakk konsept, bestående av tre klarlakker, en øremerket hardener og tre reducers, utviklet for optimale påføringsegenskaper. Dette konseptet dekker alle størrelser på reparasjoner til optimalt kvalitetsnivå under alle påføringsforhold. Klarlakkteknologien sikrer en meget robust og pålitelig produktytelse kombinert med et høyt glansnivå på Autowave.

Autoclear LV Exclusive

Ny ripefri klarlakk som har en selvreparerende effekt og meget høyt glansnivå

Autoclear LV Exclusive er en 2 – komponent VOC godkjent selvreparerende klarlakk, med en spesial herder og tynner. Klarlakken har optimale påføringsegenskaper, og gir en meget robust overflate som ved mindre riper reparerer seg selv. Klarlakken gir perfekt glans over Autowave, og har en høy motstand mot riper fra bilvaskeanlegg.

Sikkens Klarlakk duo liten 

Autocryl Plus LV MM

High-solid akryltopplakk til personbiler

To-komponenet, høysolid blandemaskin basert polyester/acrylisk topcoat spesielt utviklet for omlakkering av personbiler. Systemet har et VOC innhold på 420 g/liter og er underbygget med et fullt utvalg støtteartikler som muliggjør bruk av produktet etter 2007.

Sikkens Autocryl liten
 

Spot Sealer DTM (Aerosol)

Universal primer på spray til direkte påføring på metal

En hurtigtørrende, universal en-komponent aerosol primer egnet for bruk direkte på metalloverflater. Gir god vedheft og rustbeskyttelse til påfølgende lakksystemer. For bruk i markeder for billakkering og industri, hovedsakelig beregnet for grunning av små gjennonmslipte områder.

Sikkens Spotsealer liten

 
Sikkens hjemmeside

Datablad

Søk på fargekode